Lomake suljettiin: 2020-09-12 10:00:00 GMT+0200


Vapaaehtoinen ilmoittautuminen kevätkokoukseen ja oheisohjelmaan

 

 

Suomen Majakkaseura – Finlands Fyrsällskap ry:n kevätkokous pidetään lauantaina 12.9.2020 kello 14:00 alkaen Helsingin Herttoniemessä, Hirvenpään majalla, osoitteessa Hiihtomäentie 34 a, Helsinki. Voit osallistua ennen kokousta luontoretkelle, joka lähtee Hirvenpään majalta klo 11. Retki on noin 5 km mittainen ja kestää noin kaksi tuntia. Kokouksen jälkeen on mahdollista jäädä Hirvenpään majalle grillaamaan ja viettämään aikaa (omat eväät mukaan).


Katso kokouskutsu ja käsiteltävät liitteet Suomen Majakkaseuran jäsensivuilta: www.majakkaseura.fi/majakkaseura/jasensivut/Kevätkokouspäivän ohjelma:

klo 11:00 Luontoretki lintutornille Anne-Mari Pylkkäsen ja Kari-PekkaLehden vetämänä.

klo 14:00 Kevätkokous

Kokouksen jälkeen on mahdollisuus jäädä klo 20 asti viettämään aikaa vapaamuotoisesti. Majalla on mm. grillausmahdollisuus (omat grillattavat mukaan). Toivomme ilmoittautumista etukäteen, jotta osaamme varautua osallistujamäärään ja jäsenyyden todentaminen menee sujuvasti.


Kulkuyhteydet

Herttoniemeen lähelle Hirvenpään majaa pääsee parhaiten metrolla. Metroon pääsee hyvin rautatie- ja linja autoasemalta.

Lisätietoja kokouspaikasta: https://hth.sporttisaitti.com/hirvenpaan-maja/

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake, jotta osaamme varautua osallistujamäärään.
Osallistujan tiedot

Jos haluat avustaa päivän tapahtumien järjestelyissä, ilmoita myös yhteystietosi niin sinuun saatetaan olla yhteydessä.

 1. Luontoretki lintutornille klo 11.00

Retkelle lähdetään klo 11.00 Hirvenpään majalta. Ota mukaan omat juomapullo, eväät, kiikarit ja pukeudu säänmukaisesti. Tavaroita voi jättää Hirvenpään majalle tarvittaessa. Tarkoitus kävellä Saunalahden luonnonsuojelualueen kautta Fastholman lintutornille ja sieltä Purolahden lintutornin kautta takaisin. Reitti kulkee n. 5 km matkan helppokulkuisessa maastossa ja kesto rauhallisesti kulkien n. 2 tuntia.

2. Kevätkokous klo 14:00

Kokoukseen osallistuminen edellyttää Majakkaseuran jäsenyyttä. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta auttaa järjestelyissä.
3. Vapaamuotoinen illanvietto ja grillaus

Kokouksen jälkeen voi jäädä viettämään aikaa vapaamuotoisesti kokouspaikalle. Majalla on grillausmahdollisuus (omat eväät mukaan).
Mikäli haluat lisätietoja tapahtumasta / lomakkeen täyttämisessä on ongelmia, ota yhteys majakkasihteeriin

majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi

(HUOM! Majakkasihteeri on tavoitettavissa 4.9. asti, sen jälkeen voit olla yhteydessä seuran puheenjohtajaan: anne.bjork@majakkaseura.fi)


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi