Lomake suljettiin: 2020-03-02 00:30:00 GMT+0200

Hoida kehoasi ja mieltäsi joogalla kauniissa meriympäristössä, Gustavsvärnin majakkasaarella 12.-14.6. ja 7.-9.8.2020

Majakkaseura järjestää jäsenilleen kaksi jooga-pilates-viikonloppua Gustavsvärnillä. Ensimmäinen pidetään 12.-14.6. ja toinen 7.-9.8.2020. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta per viikonloppu. Ohjelmassa on jooga- ja pilates-tunteja pitkin viikonloppua sekä majakkaelämää Gustulla. Osallistujat majoittuvat sumusireeninhoitajan taloon ja ruuanlaitto sekä muut arkiset työt jaetaan kaikkien kesken. Viikonlopun hinta on 100€/osallistuja ja se sisältää jooga-/pilates-tunnit, venematkan Hangosta Gustuun, majoituksen ja ruuat. Myös jäsenmaksun on oltava maksettu.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tämä lomake. Valitse, kummalle viikonlopulle haluat osallistua ja jos ne ovat täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman ajoissa, sillä varasijoilla on yleensä tulijoita. Muista, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen.

Jooga-pilates-viikonlopun vetävät Raija Raanamo ja Sanna Heikkonen. Heiltä saat lisätietoa ohjelmaan ja viikonloppujen käytännön asioihin liittyen. Majakkaseuran yleisissä asioissa ja esimerkiksi laskuihin liittyen voit olla yhteydessä majakkasihteeriin.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 20.2. klo 18.00 ja päättyy 1.3. tai, kun paikat on täytetty. Viikonloppujen vetäjät ovat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse yhteydessä ilmoittauneisiin.

Lisätietoja:

Raija Raanamo: rraanamo(at)gmail.com

Sanna Heikkonen: sanna.heikkonen(at)opera.fi

Majakkasihteeri, Kalle Nikander: majakkasihteeri(at)majakkaseura.fi / 044 723 8061


Huom! Ilmoittautuminen on jo täynnä. Varasijoilla saattaa olla vielä tilaa.


Gustavsvärn (kuva: Jussi Leppänen)

Ilmoittaudu mukaan!

HUOM! Ilmoittautuminen on täynnä,

varasijoilla saattaa olla tilaa

Valitse 12.-14.6. tai 7.-9.8. Kummallekin viikonlopulle maksimiosallistujamäärä on 12, mutta jos tämä määrä täyttyy, voit ilmoittautua varasijalle.

Kerro tässä, jos on jotain muuta olennaista tässä vaiheessa.

Jooga-pilates-viikonloppuun osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksua. Jos jäsenmaksuista on kysyttävää, ota yhteys majakkasihteeriin: majakkasihteeri@majakkaseura.fi

HUOM! Jos lomaketta lähettäessäsi tulee ilmoitus, että lomake on täynnä, se tarkoittaa, että ainakin valitsemasi viikonloppu on täynnä. Tässä tilanteessa vaihda viikonloppuvalintaasi tai vaihda valinta varasijaan ja kokeile lomakkeen lähetystä uudelleen!


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi